Tjänster

Utveckling av robotceller

APR Automation har sedan starten utvecklat och byggt ett stort antal robotceller inom olika områden som möbelrindustri, gjuterier, mekaniska verkstäder, livsmedelsindustri med mera. Robotceller för hantering av, för betjäning av bearbetningsmaskiner, för att med robot bearbeta i aluminium, trä, isolermaterial och stål.

Säkerhet

Genom erfarenhet och kontakter med Arbetsmiljöverket har APR kompetens för att bygga säkerhetssystem för sågverk och processindustri.

Programmering

Vi hjälper er med PLC- och robotprogrammering i Siemens, Omron, KUKA och ABB system.

Legoarbeten

Vår avdelning för skärande bearbetning har ett gediget yrkeskunnande där mångåriga erfarenheter av manuell bearbetning är en central del i vår verksamhet.

Detta tillsammans med högt tekniskt kunnande inom CNC-bearbetning vattenskärning och kantpressning kan vi erbjuda både enstycksproduktion och serietillverkning med hög flexibilitet, hög kvalité och bra leveranstider.

Vi har verktygen och kunskapen som krävs för att snabbt kunna tillverka prototyper och produkter från kundens underlag eller vår egen konstruktion.

Reparation av elektriska spindlar

El- och mekaniska reparationer av Colombo el-spindlar. Spindelsystem repareras, testas och intrimmas.

Vi har agenturen för Colombo elektriska spindlar i norden. Därför har vi tillgång till både reservdelar och kompetens från tillverkaren. Vi kan också hjälpa dig med en ny spindeln med kringutrustning.

Reservdelar

APR Automation tillhandhåller reservdelar till spindlar och spindelsystem, till alla i robotceller ingående produkter, samt till säkerhetssystem.