Tjänster

Utveckling av robotceller

APR Automation har sedan starten utvecklat och byggt ett stort antal robotceller inom olika områden som möbelindustri, gjuterier, mekaniska verkstäder, livsmedelsindustri med mera. Robotceller för hantering och betjäning av bearbetningsmaskiner. Bearbetning i aluminium, trä, isolermaterial och stål med robotteknik.

Säkerhet

Genom erfarenhet och kontakter med Arbetsmiljöverket har APR även kompetens för att bygga säkerhetssystem för sågverk och processindustri.

Programmering

Vi hjälper er med PLC- och robotprogrammering i Siemens, Omron, KUKA och ABB system.

Legoarbeten

Vår avdelning för skärande bearbetning har ett gediget yrkeskunnande där vår mångåriga erfarenheter av bearbetning är en central del i vår verksamhet.

Detta tillsammans med högt tekniskt kunnande inom CNC-bearbetning vattenskärning och kantpressning gör att vi kan vi erbjuda både hög kvalité och bra leveranstider.

Vi har verktygen och kunskapen som krävs för att snabbt kunna tillverka prototyper och produkter från kundens underlag eller vår egen konstruktion.

Reparation av elektriska spindlar

Vi har agenturen för Colombo elektriska spindlar i norden. Därför har vi tillgång till både reservdelar och kompetens från tillverkaren. Vi kan också hjälpa dig med en ny spindeln med kringutrustning.

El- och mekaniska reparationer av Colombo el-spindlar. Spindelsystem repareras, testas och intrimmas.

Reservdelar

APR Automation tillhandhåller reservdelar till alla ingående produkter i våra system samt till Colombo´s spindlar och spindelsystem.